25 dkg liszt
20 dkg porcukor
10 dkg vaj
1 vanília
2 db tojás
2,5 dl tej
csipet só
50 dkg cseresznye
csipet fahéj
A vajat a cukrokkal habosra keverjük, beleütjük a tojásokat is,
majd felöntjük a tejjel. Hozzáadjuk a lisztet, a csipet sót.
Jól összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A cseresznyét kimagozzuk, kicsit megszórjuk fahéjjal és liszttel,
majd rászórjuk a tésztára.
200 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt kisütjük.
Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 185 fokra. Majd béleljünk ki 1-2 tepsit sütőpapirral. 2. Egy nagy tálban verjük enyhén habosra a vajat a xilittel, majd adjuk hozzá a sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat egyszerűen vékonyra szelem, egy uborkareszelő segítségével. Kevés porcukrot és őrölt fahéjat, egy porcukorszóróban összekeverek, és ezzel, az almaszeletek mindkét olda...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűjoghurtokat külön-külön a fele cukorral és a fele zselatinnal felmelegítjük (csak langyosra), majd félretesszük hűlni. Eközben felverjük a tejszínhabot a porcukorral és a vaníliás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cérnametéltet enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és forrón összekeverjük az olvasztott vajjal és hagyjuk kihűlni. A túrót egy tálba tesszük, majd villával egy kic...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű