1 csomag babapiskóta (20 dkg) én Mannert használtam, ez a fajta vékonyabb, mint a többi
2 csomag csokis pudingpor
8 dl tej
10 dkg vaj
5 evőkanál cukor
kb. 1-1,5 dl kávé
2 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab. Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.
Egy (lehetőleg) szögletes jénaiba vagy más edénybe lerakunk egy réteg kekszet szorosan egymás mellé, kitöltve az edény alját. (ezért jó, ha negyszögletesek a kekszek) Erre ráöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLsd videón:
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tortaforma alját sütőpapírral béleljük, a sütőt 180 fokra melegítjük. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot és tovább verjük add...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tojást, a mézet, a zsírt, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a cukrot habosra keverjük. A lisztet szárazon összekeverjük a sütőporral, a kakaó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű