Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Emeletes élvezet


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált keksz
5 dl tejszín
25 dkg túró
20 dkg porcukor
10 dkg margarin
1 l tej
3 cs. vaníliás puding
2 cs. vaníliás cukor
csokireszelék

Elkészítés:


1.réteg: A kekszet, margarint, porcukrot összegyúrjuk és a tepsibe nyomkodjuk.
2.réteg: Erre tesszük a 25 dkg. túró, 10 dkg porcukor 2 cs. v.cukor és felvert tejszínhab 1/4 rész keverékét.
3.réteg: 1l tejben felfőzzük a vaníliás pudingot és a kihűlt túrós massza tetejére kenjük.
4.réteg A maradék 3/4 rész tejszínhabot rákenjük a az előzőre és megszórjuk csokireszelékkel.
1 éjszakára a hűtőben állni hagyjuk másnap szeleteljük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jusztina
Gofri
Gofri

1. A margarint, cukrot és tojást habosra verem. 2. A lisztet, tejet, sütőport és vaníliás cukrot összekeverem. 3. Az egészet összekeverem. 4. Gofrisütőben aranybarnára süt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Sajttorta
Sajttorta

A sajttorta alapját 13 percig süsd a 150 fokos sütőben. Ha kész, egyrészt a sütőt tekerd fel 250 fokra, másrészt az alapot tedd hideg helyre hűlni. Ilyenkor még folyós, ne piszkál...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Forgácsfánk
Forgácsfánk

A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a megkelt élesztőt, az aromát , és annyi tejfelt, hogy könnyű tésztát kapjunk. Összegyúrjuk, cipóba formáljuk és fé...

Elkészítési idő: 15-30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Az igazi bejgli
Az igazi bejgli

A tölteléket készítsük el előre, hogy kihűlve tehessük a tésztára. A felfőzés annyit tesz, hogy egy megfelelő edénybe tesszük a diót, rá jön a víz, bele a két kanál vaníliás cukor...

Elkészítési idő: 100
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk