menu

Családireceptkönyv.hu

Emeletes élvezet


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált keksz
5 dl tejszín
25 dkg túró
20 dkg porcukor
10 dkg margarin
1 l tej
3 cs. vaníliás puding
2 cs. vaníliás cukor
csokireszelék

Elkészítés:


1.réteg: A kekszet, margarint, porcukrot összegyúrjuk és a tepsibe nyomkodjuk.
2.réteg: Erre tesszük a 25 dkg. túró, 10 dkg porcukor 2 cs. v.cukor és felvert tejszínhab 1/4 rész keverékét.
3.réteg: 1l tejben felfőzzük a vaníliás pudingot és a kihűlt túrós massza tetejére kenjük.
4.réteg A maradék 3/4 rész tejszínhabot rákenjük a az előzőre és megszórjuk csokireszelékkel.
1 éjszakára a hűtőben állni hagyjuk másnap szeleteljük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Császármorzsa
Császármorzsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epres parfé
Epres parfé

A csokival kell kezdeni, hogy meg tudjon dermedni. Próbáltam már az olvadt csokit közvetlenül a krém közé önteni, de nem működik, nem lesz vékony és ropogós. Egy tepsit kibéleltem...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Frischkäsekuchen
Frischkäsekuchen

Butter zerlassen. Cantuccini in einen Gefrierbeutel geben und mit einem Nudelholz fein zerstoßen. Butter zugeben und mit den Knethaken des Handrührers verkneten. Bröselmischung in...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kalapos - túrós zsemle
Kalapos - túrós zsemle

A zsemléket „lekalapozzuk”  Úgy vágjuk le a tetejét, hogy azt a végén vissza fogjuk rakni (kb. 1/3 – ¼ részét). A zsemle belét kiskanállal kiszedjük. A zsemle ne legyen túlságosan...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk