3 dkg fehér csokoládé
3 tojás 13 dkg krémsajt
. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
Elkészítés: A tészta hozzávalóit a megadott sorrendben összekeverjük, majd 2db félkeménységű cipót formálunk belőle. Ha nem akar összeállni,akkor tegyünk bele 2-3ek tejet. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesPiskótát készitünk...6 tojás fehérjét felverünk,adunk hozzá 6 ek cukrot,majd a sárgákat.Kézzel hozzákeverjük a lisztet és kakaót,valamint a sütőport.Tepsit kibélelünk papirral és b...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőmelegítjük a sütőt 180 fokra. A tojásokat a 6 evőkanál vízzel elkezdjük felverni, majd a cukrot hozzáadva, magas habbá verjük. A sütőporos lisztet, és a diót fakanállal v....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet egy tálba szitáljuk, a közepébe belerakjuk a többi hozzávalót, a szódabikarbónát felfuttatjuk a citromlével, és a masszát jól összegyúrjuk. A tésztát kétfelé osztjuk, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű