10 dkg dió
6 evőkanál eritrit
4 tojás
2 evőkanál mandulaliszt
1 evőkanál kakaópor
1 teáskanál sütőpor
20 dkg étcsokoládé
dióbél
A tojásokat válaszd ketté, a fehérjéből verj kemény habot. Fokozatosan adagold hozzá az eritritet, majd egyesével a tojássárgákat. A mandulalisztet elegyítsd a sütőporral, a kakaóporral, a darált dióval, és forgasd óvatosan a masszához, nehogy összetörjön.
Öntsd a tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe, és tedd 170 fokra előmelegített sütőbe. Körülbelül 25 perc alatt süsd meg, majd teszteld tűpróbával. Ha beleszúrsz egy kést, és nem marad rajta massza, ki is veheted a sütőből. Vízgőz felett olvaszd meg a nagyon jó minőségű étcsokit, és kend vastagon a sütire. Végül díszítsd dióval.
Elkészítés15 perc, sütés: 25 perc
A tojást a cukrokkal és a reszelt almával kikeverjük. A sütőport a liszttel, a kávéval és dióval összekeverjük, majd hozzá adjuk az előző masszához. Fakanállal szépen hozzá f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180 fokra (légkeverés). A tojásokat a kókuszvirág cukorral elektromos habverővel magas fokozaton addig keverjük, míg sűrű krém nem lesz belőle (kb. 10 perc)....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tejet langyosítsuk meg, és szórjuk bele az élesztőt egy csipet cukorral. Hagyjuk felfutni. Közben a puha vajat morzsoljuk egy tálba, adjuk hozzá a melaszos cukrot és a t...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük, amíg a krémet elkészítjük. Ehhez a vajat a cukorral, a kókusszal és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű