Hozzávalók : 4-6 főre
1 egész csirke
4 db csirkeszárny v. comb
8-10 db bacon, 3 ek libazsír
2 db vöröshagyma
1 szál póréhagyma
1 lilahagyma,1 csemege kukorica
10-15 db gyöngyhagyma
2 db piros színű kápia paprika
2 db erős paprika
1 cukkini,3 paradicsom
10-12 db gomba
3 db sárgarépa-1 db. fehérrépa
Bio vegeta-só-bors-
Húsrészekre bontom a csirkét /használhatok mindent/
A csirke bőre alá tuszkolom a szalonnát. /csirkét minden
fűszerrel 2-3 v 6 órára bepácolhatom/
Szépen arányosan mindent elosztom a tepsiben.
Minden részt használjunk el akár úgy is, hogy több rétegbe
rakom a zöldséget. Libazsírral meglocsolom a húsokat. Fűszerezek izlés szerint !!!!! Húslét öntök alá.
/figyelembe venni a pác fűszereit és a szalonnát /
Minden zöldséget karikára, gombát nagyobb szeletekre,
ha fiatal a cukkini akkor nem hámozom ,csak kockázom.
Az egész tepsit letakarom alufóliával és párolva sütöm. Ami-
kor a hús félig puha, leszedem a fóliát és 200-220 fokon
sütöm. /lehet a zöldséget később berakni és a hússal sütni./
Ha nincs diéta kevés burgonya is rakható a tepsibe.
Ha szép piros minden akkor tálalom. Akkor jó, ha ropog aí hús
és roppan a zöldség. Tessék kisérletezni .Jó étvágyat. !
A hagymákat megpucoljuk és apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a hosszúkás csíkokra vágott csirkemellet és fehéredésig pároljuk. Közben a zöldségeket meghámozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockákra vágjuk, veszünk egy tálat, amiben összedolgozzuk a bunda hozzávalóit, majd a húsdarabokat beleforgatjuk ebbe a masszába. A máz alapanyagait összekeverjük, k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA mellfiléket lapjában elfelezzük - így két lapos szeletet kapunk, sózzuk, finoman borsozzuk őket és kenjük be préselt fokhagymával. Mártsuk a hússzeleteket a felvert, picit sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat besózom, beborsozom és pár kanálnyi olajon (vagy mostanában kacsazsíron) aranyszínűre elősütöm. Átteszem őket egy tányérra és a visszamaradó zsiradékon megpirítom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű