menu

Családireceptkönyv.hu

Vermuth


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 l vörösbor
2 dl piros málnaszörp
2 dl rum
6 szem szegfűszeg, pici fahéj
vaníliás cukor

Elkészítés:


Összeöntve állni hagyjuk 10 nap múlva fogyasztható.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bodzaszörp
Bodzaszörp

A bodza kivételével összefőzök mindent.Ha hűl egy kicsit,beleteszem a virágokat is.24 òrát áll,néha megkeverem.Utána leszűröm,ùjraforralom,majd forròn üvegekbe öntöm.Mehet dunsztol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tojáslikőr
Tojáslikőr

A tejet és a tejszínt összeöntjük a félbevágott vaníliarúddal, és a hozzávalók között szereplő első, kisebb mennyiségű porcukorral.Felforraljuk, majd félretesszük. A tojások sárgá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyömbéres fügelikőr
Gyömbéres fügelikőr

A gyömbért meghámozom, felszelem julienne-re, vagyis csíkokra. A fügéket megmosom és óvatosan, hogy szét ne nyomjam, karikára vágom. Szélesebb szájú üvegbe dobálom először a gyöm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Rostos almalé
Rostos almalé

Az almát hámozzuk, magházától megfosztjuk, feldaraboljuk. Lábosba tesszük, kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Akkor botmixerrel péppé zúzzuk, majd fokozato...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk