1 nagy csirkemell
1 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál édes mustár
1 teáskanálnyi csípős mustár
friss zöldpetrezselyem
1 dl főzőtejszín
só, bors
olaj
A húst nagy szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és olajon megpirítjuk, majd a csirkét is pirítjuk 3-4 percig. A mustárt hozzákeverjük a tejszínhez és a zúzott fokhagymát is belekeverjük. Amikor a csirke már majdnem megsült felöntjük vele. A zöldpetrezselymet apróra vágjuk és rászórjuk, készre főzzük.
A pulykamellből hét nagyobb szeletet vágunk, melyeket jól kiklopfolunk, majd sózunk, borsozunk. Az almát kicsumázzuk, és fél cm vastag karikákra vágjuk. A vöröshagymát szintén fel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA combokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatjuk. Mikor kb. félpuhára s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket felszeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát egy konyhai robotgép nagy lyukú reszelőjén lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, belereszeljük a fo...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes45 dkg bacon Elkészítés: Egy kerek jénai tálat (nálam egy lábas volt) kibélelünk baconnal úgy, hogy legyen lelógó széle is. A csirkemelleket megmossuk, leszárítjuk, maj...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű