1 nagy csirkemell
1 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál édes mustár
1 teáskanálnyi csípős mustár
friss zöldpetrezselyem
1 dl főzőtejszín
só, bors
olaj
A húst nagy szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és olajon megpirítjuk, majd a csirkét is pirítjuk 3-4 percig. A mustárt hozzákeverjük a tejszínhez és a zúzott fokhagymát is belekeverjük. Amikor a csirke már majdnem megsült felöntjük vele. A zöldpetrezselymet apróra vágjuk és rászórjuk, készre főzzük.
Most jön a csirke: a parmezánt reszeljétek le és keverjétek össze a zsemlemorzsával. A melleket finoman locsoljátok meg olajjal, majd sózzátok, borsozzátok meg és forgassátok bele...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat lebőröztem, a forgóknál kettévágtam, és egy mélyebb tálba tettem. Elkészítettem a pácot: a fűszereket, a chili szószt és a mustárt a tejbe kevertem, majd az egész...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet felszeleteljük hosszában, majd borsozzuk, sózzuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. A sajtokat feldaraboljuk, tejszínnel és kevés vízzel feltesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kevés olívaolajon a felszeletelt gombát megpirítjuk. Majd ezután a felszeletelt húst is kevés sóval és borssal lepirítjuk. A hagymát és paprikát (nekem fél zöld és fél piros vo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű