1/3 fej káposzta
1,5 kígyóuborka
1 karalábé
3 nagy sárgarépa
fél fejessaláta
4 újhagyma zöldjével
1/2 üveg kukoricakonzerv
almaecet,hidegen sajtolt napraforgóolaj,dióolaj,tahina,só,köménymag
füstölt sprotni
A káposztát és a répát nagylyukú reszelőn lereszelni,a többi cuccot kockázni,hagymát szelni.Öntethez valókat rátenni,keverni.
Tálalásnál4-6 darabba vágott füstölt sprotnit szórni rá
Opcionális:majonéz,tartár
A sonkát apróra kockázzuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, a sajtot durva lyukú reszelőn lereszeljük. A hozzávalókat összekeverjük, porítóssal, és majonéz alapú saláta öntettel kínálj...
Elkészítési idő:Egy darab füstölt szívsonkát bőrével együtt annyi vízbe teszek, amennyi éppen ellepi, adok hozzá egy nagy hagymát, 1 evőkanál koriander magot, 4 babérlevelet és 1 teáskanál szemes...
Elkészítési idő: 2 óraA spárgát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk és pár percig pároljuk rajta a spárgát, így a külseje bársonyosra puhul, de közepe még roppanós marad. Levesszük...
Elkészítési idő: