150 gr friss salátakeverék (káposzta, saláta, sárgarépa)
egy darab maradék sonka
2 db kis pohár joghurt
1 ek. reszelt torma (vagy kevesebb, ízlés szerint)
kevés (parmezán) reszelt sajt
A salátát összedarabolva tálba teszem. A tormát belekeverem a joghurtokba és ráöntöm a salátára. Tetejére ráteszem a kockára vágott sonkát és megszórom reszelt sajttal.
Nem csak húsvétra :)
Joghurt helyett lehet használni majonézt is, akkor nem lesz annyira savanykás, viszont kalóriában több. :)
A burgonyákat mossuk meg, és főzzük sós vízben. Hagyjuk kihűlni és tisztítsuk meg. A hagymát vágjuk fel vékony karikákra. A savanyú uborkát kockázzuk fel, a kihűlt burgonyákat p...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágd csíkokra. Sózd, borsozd, majd kevés olívaolajon süsd őket fehéredésig. Szűrőlapáttal szedd ki, és tedd félre őket. Közben az uborkát és a paradicsomot mosd meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinikat 2-3 mm vékony szeletekre vágjuk, sóval meghintjük. A szeleteket lisztben, tojásban es a reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsában megforgatjuk és olajjal kikent tepsir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pórét megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. Egy edénybe tesszük. Az almát meghámozzuk, és apró kockára vágjuk.. A kukoricát leszűrjük,.majd az apróra vágott leszűrt ana...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű