2 kg apró cékla, 2 evőkanál olaj, 4 evőkanál citromlé, 1 mokkáskanál só.
A céklát megmossuk, és héjastul-szárastul egy kevés forrásban levő, sós vízben feltesszük főni. Amint megfőtt, hideg vízzel leöblítjük, és meghámozzuk. Az olajból és a citromléből a sóval salátaöntetet keverünk, s ráöntjük a céklára.
1.A tojásokat keményre főzzük. 2.A sárgáját kivesszük, villával összetörjük, összekeverjük a majonézzel, a mustárral, és a tejföllel. 3.A tojások fehérjét csíkokra vágjuk, és öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit karikára, az almát kockára vágjuk. A krumplit megfőzzük, kihűtjük, ezt is kockára vágjuk.A tejfölt elkeverjük a majonézzel, sót , borsot teszünk bele, mustárt, citromleve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReis garen. Den Tunfisch gut abtropfen lassen. Die Zwiebeln, Gewürzgurken und Tomaten in feine Würfel schneiden. Die Mayonnaise mit einem Schluck Gurkenwasser cremig aufschlagen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű