25 dkg párolt karfiol vagy cukkini
25 dkg (1 kis doboz ) Cocomas kókusztejszín
3 ek kókuszolaj
10 g zselatin
1 kis citrom felének a leve
7 g só
egy késhegynyi fokhagymapor
különböző friss fűszerek (bazsalikom, kakukkfű, snidling, petrezselyem külön-külön, vagy együtt)
A zöldséget puhára pároljuk és leszűrjük, lecsepegtetjük.
A kókusztejszínt a kókuszolajjal meglangyosítjuk, majd elkeverjük benne a zselatint.
Az összes hozzávalót a zöld fűszerek kivételével egy turmixba öntjük és teljesen simára keverjük.
Ezt követően az apróra vágott zöld fűszereket is hozzáadjuk, és épp csak keverünk még egyet rajta, majd behűtjük.
Télire eltett cukkiniből is el lehet készíteni, még gyorsabb is, hiszen azt már nem kell se hámozni, e főzni...
A mascarpone sajtba belereszeljük a megmosott lime, citrom, és narancshéjat. Belereszeljük a csokoládé felét, hozzáadjuk a citrusok levét. Kóstoljuk, ha szükséges, ízesítsük egy k...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A bacon szalonnát egy kicsit megpirítjuk. A son...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst odatettem annyi vízben főzni, hogy jó alaposan befedje a víz a húsokat, (a habját kb. 4-szer leszedtem) és így főztem egy órán keresztül. Amikor letelt az egy...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEZ EGY IRTÓ NAGY CSALÁDI KEDVENC NÁLUNK. PILLEKÖNNYŰ FÁNKOK KÉSZÜLNEK EBBŐL AZ EGYSZERŰ TÉSZTÁBÓL. NINCS DAGASZTÁS, NINCS KELESZTÉS, NINCS NYÚJTÁS! ÉS NEM CSEPEG AZ OLAJTÓL, BE...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű