1 + 1/2 csesze mandula liszt vagy dió - áztatva szárítva darálva,
1 csesze kokusz reszelek,
almapüre DM-es szoktam használni és csak belekeverem, kisebb üveg, valamikor csak reszelt alma, 1 üvegnyi mennyíséget de ne legyen nagyon vizes, vagy sütőtökpüré, batatapüré,
3 evokanal mez , vagy ami lehet,
1/4 csesze kókusz olaj,
1 kaveskanal fahej,
1 kaveskanal szodabikarbona, picit citromlé.
Ezt mind osszekeverni es tortaformaba tenni (tortaformat ki belelni sutopapirral). Sütni 175 C-on, légkeverés mellett ugy kb 35 percet. Gyümölcstórta formában is jó volt. Érzékeny, mert összekötőanyag is olyan. Ha valaki fél érdemes hozzáadni picit tapiókát.
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből cukorral kemény habot verünk. Hozzá adjuk a tojások sárgáját, majd beleforgatjuk a kakaót, lisztet is. Sütőpapírral bélelt tor...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűAz első rész hozzávalóit Őröljük, majd összedolgozva a kapcsos tortaformába nyomkodjuk. A krém hozzávalóit is összekeverjük és ráöntjük a tészta tetejére, majd a hűtőbe tesszük le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Schritt Für die Ananas-Tarte als Erstes den Backofen auf 175 °C Umluft vorheizen; einen Gitterrost bereitstellen. 2. Schritt Für die Füllung den Tofu in einen Standmixer ge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű