80 gr hajdinaliszt
40 gr kölesliszt
60 gr tápiókakeményítő
1 szolidan púpos tk utifűliszt
Csipet szódabikarbóna
1 tk almaecet
1 csapott ek cukor
Az almaecetet meleg vízbe raktam hogy olvadjon a cukor. Lassan kevertem. Hagytam állni majd újra adtam hozzá vizet.
Kb 15 palacsintányi adag lett
Ja meg repceolaj van még benne
Azt 2x löttyintettem
Felteszünk vizet a gnocchinak, mikor forr, beletesszük a tésztát, és pár perc múlva már le is szűrjük. A csirkét apróra felkockázzuk, olívaolajon elkezdjük sütni, miko...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűVizet melegittem .bele morzsolom az élesztőt meg 1kk cukrot. Hagyom felfutni. Többi hozzávalot egy tálba rakom. Felfutott élesztőt hozzá öntöm. 1 órát kelesztem.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKelesztés után egyszer meghajtom mert elég gyenge a tésztája így jobb lesz az állaga, tepsiben még hagyom kelni és utána sütöm.Ha azt akarom, hogy másnap is puha legyen, nem árt a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és sonkát is. Amikor ezek félig megpirultak, hozzákeverjük a felszelete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű