Hozzávalók:
30 dkg liszt
5 dkg élesztő
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál cukor
2 evőkanál olaj
annyi langyos víz, hogy összeálljon a tészta
Kend meg paradicsomszósszal vagy boltban kapható pizzakrémmel, feltétként tegyél rá ami jólesik: sonka, gomba, kukorica, sajt…ízlés szerint! Jó étvágyat.
A lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot, az olaj, és vízzel összedolgozzuk.
Kihúzzuk a tésztát, egy nagy méretű tepsit liszttel meghintünk. A tésztát beletesszük, tetszés szerint teszünk rá feltétet (paradicsom szósz, sonka, szalámi, sajt).
A burgonyát megpucoljuk és felvágjuk nagyobb darabokra, majd annyi vízben, amennyi ellepi, megfőzzük és sózzuk. Amig fő, felaprítjuk a hagymát, és 6 ek olajban megpirítjuk. Ha me...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesПриготовление: 1. В миске соединить все составляющие, кроме муки. 2. Муку подсыпать постепенно, потому что она у всех разная. 3. Замесить мягкое, эластичное, блестящее тесто, чт...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis lábosban egészen kevés vízzel felforraljuk a málnát, majd hozzákeverjük az édesítőszert. A gyöngyöző gyümölcsszószba öntjük a vízben elkevert keményítőt, majd levesszük a tűzrő...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítjuk, a sonkát kis kockákra vágjuk. Közben feltesszük forrni a tészta vizét. Olajon a hagymát kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a sonkakockákat, és együtt pir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű