4 tojassargaja, 1 tk szodabikarbona, 9 dkg gluten mentes zabpehely, 1 ek rizsszirup(vagy amit gondolsz),pici rizstej. Tetejere fel reszelt alma, pici rizsszirup, leheletnyi fahej.
185 fokon 20perc.
Az eredeti receptnel a maradek tojasfeherjebol 3 ek daralt dioval 1 ek mezzel meg ez utan 5 perc tovabbi sutes lenne, de ez most nekunk kimarad.
A lisztet a sóval, és az édesítőszerekkel összekeverjük. A lisztes keveréket a vajjal elmorzsoljuk. A vajas-lisztes morzsalék közepébe készítünk egy üreget és beleütjük a tojást....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a szódaport, a margarinnal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a mézet, a cukrot, a tojások sárgáját és jól összegyúrjuk. A tészta egy harmad részét félre tesszük, a többi r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat robotgéppel összekeverjük, muffin papírba tesszük, közepes lángon sütjük. Ha töltött muffint szeretnénk, akkor először féladag tésztát tegyünk a papírba, rá a töltel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit pontosan kimérjük, majd egy tálban összegyúrjuk,addig amíg egy homogén tésztát nem kapunk. 2. Mérlegen lemérjük az összegyúrt tésztát (nekem 400g volt) és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű