4 tojassargaja, 1 tk szodabikarbona, 9 dkg gluten mentes zabpehely, 1 ek rizsszirup(vagy amit gondolsz),pici rizstej. Tetejere fel reszelt alma, pici rizsszirup, leheletnyi fahej.
185 fokon 20perc.
Az eredeti receptnel a maradek tojasfeherjebol 3 ek daralt dioval 1 ek mezzel meg ez utan 5 perc tovabbi sutes lenne, de ez most nekunk kimarad.
A lisztet, a cukrot, a sütőport összekeverjük, a fahéjjal megszórjuk. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk a levét és a keverékhez adjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojást a sóval és a kristálycukorral felverjük, majd hozzákeverjük a búzadarát, és félretesszük negyed órára. A vajat érdemes ezen a ponton felolvasztani, hogy szépen visszahű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat jól összedolgozzuk, és két cipót formálunk. Pihentetjük, közben elkészítjük a tölteléket. Az almát lereszeljük, jól kinyomkodjuk, adunk hozzá búzadarát (ez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverd össze a tojást, a kefirt, az olajat és a cukrot. Add hozzá a vaníliás cukrot, facsard hozzá a citrom levét, és reszeld hozzá a héját. Dolgozd hozzá a sütőporral v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű