10 dkg Yungas finoman őrölt manióka liszt
10 dkg őrölt mandula
5 dkg finomra reszelt éven túl érlelt parmezán
10 dkg folyékony kókuszolaj
5 dkg víz
1 teáskanál só
A hozzávalókat összegyúrjuk. Diónyi golyókat formázunk belőle, majd ostyasütőbe téve egyenként, fél perc alatt kisütjük.
A gombát össze daraboljuk, laskára vágjuk. A hagymát megpucoljuk pici kockákra vágjuk. Olajon üvegesre pároljuk a hagymát. Félre húzzuk rátesszük a pirospaprikát. Felöntjük a vízz...
Elkészítési idő:A tojássárgát az eritrittel felverem, majd ehhez hozzáadom a keményítőt, kakaóport, és a felolvasztott csokoládét. Hozzáadom a kókusztejet és addig keverem, amíg be nem sűrüsödik...
Elkészítési idő:--1 fej karfiolt kisebb rózsákra szedek, majd forrásban lévő sós vízben kb. 5 percig főzöm, majd kiveszem a rózsákat és lecsepegtetem. -1 fej hagymát felkockázok, illetve 3-4 ger...
Elkészítési idő: 30