fokhagyma
fekete bors
tárkony
majoranna
római kömény
kömény
A sertés az alap Ha kolbász, akkor alapból mindenki sertésben gondolkozik itthon (és paprikás megoldásban). A sertés majdnem mindegyik része használható kolbászba - amit nem saj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézLocsolja a citromlevet az apróra vágot eprekre, adja hozzá a többi hozzávalót, majd turmixolja össze. Ezek után öntse a kosárba.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A legismertebb elkészítési mód a fasírozott. A fasírozott lehet kis golyó, nagy és lapos korong, tepsi méretű, lehet töltött vagy töltelék nélküli. A töltelék lehet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű…összedagasztani én géppel de lehet kézzel… akkor jó, ha elválik a dagasztó falától és egy gombóccá válik, ha szükséges lehet vizet adni hozzá, ez mindig lisztfüggő. Kétszer 40...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű