menu

Családireceptkönyv.hu

Spárga pesto


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg spárga
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 maréknyi bazsalikomlevél
3 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
3 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
1 teáskanál eritrit
törött bors

Elkészítés:


A megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk. Használhatjuk húsok ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Puha cseh knédli
Puha cseh knédli

1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és megszórjuk a cukorral. 10 perc alatt felfuttatjuk. 2. A lisztet egy nagy tálba szórjuk, hozzáadjuk a sót, elkeverjük, majd hozzáadjuk...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hanna
Zöldséges karfiolrizs
Zöldséges karfiolrizs

A zöldségeket megtisztítjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a tönkrészről a fásabb külsőt levágjuk, de a belső, zsenge részt megtartjuk, és késes robotgépben, több részletben finomra...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar címlapszaggatott krumplis pogácsa  Írd be a keresett
címlapszaggatott krumplis pogácsa Írd be a keresett

Megmossuk a meghámozott és apró kockákra vágott krumplit. Sós vízben puhára főzzük. Még melegen villával összetörjük pépes állagúra. Hozzátesszük a tojást, az apróra vágott petrez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Brokkoli tócsni
Brokkoli tócsni

Először is a brokkolit megtisztítottam leveleitől,megmostam,rózsáira szedtem és lereszeltem nagy lyukú reszelőn.Nekem vagy egy elektromos daráló többféle betéttel és azzal pikk-pak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk