25 dkg spárga
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 maréknyi bazsalikomlevél
3 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír
3 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
1 teáskanál eritrit
törött bors
só
A megmosott spárgát az alján ívben meghajlítjuk, majd hagyjuk ketté roppanni. A fejes részt lobogó sós, eritrites vízben 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, majd a többi hozzávalóval együtt krémesre turmixoljuk. Használhatjuk húsok ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz.
1. Az élesztőt a langyos vízbe morzsoljuk, és megszórjuk a cukorral. 10 perc alatt felfuttatjuk. 2. A lisztet egy nagy tálba szórjuk, hozzáadjuk a sót, elkeverjük, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a tönkrészről a fásabb külsőt levágjuk, de a belső, zsenge részt megtartjuk, és késes robotgépben, több részletben finomra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMegmossuk a meghámozott és apró kockákra vágott krumplit. Sós vízben puhára főzzük. Még melegen villával összetörjük pépes állagúra. Hozzátesszük a tojást, az apróra vágott petrez...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször is a brokkolit megtisztítottam leveleitől,megmostam,rózsáira szedtem és lereszeltem nagy lyukú reszelőn.Nekem vagy egy elektromos daráló többféle betéttel és azzal pikk-pak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű