A bacont,kisütöm,a lilahagymát a zsírba csak Át forrósitom,aztán mehet rá a kel vaskosabb része,azt is 2-3 percig fonnyasztom,utána a puha levelrészekkel csak átforgatom,és mehet a pörc vissza rá.Sózni nem szoktam,csak citromlevet facsarok rá.Kölön szárazon piritok szezámmagot,és azt szórok a tetejére.Most volt 1 fél almám azt is ráreszeltem.
1 fej hagymát megdinsztelek. Rádobom a felszelt zöldbabot, 2 g. fokhagymát. Átpirítom. Ha félig megpuhult, a felkockázott paradicsomot is rádobom. Pici lisztet hintek rá, és tejszí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd elkezdjük dinsztelni a kókuszzsíron. Adunk hozzá egy pici sót, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. 10-15 percig fedő alatt dinszteljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a zsírt és a szalonnát egy grilltálcára és pirítsuk meg, majd a szalonnát kivéve pároljuk üvegesre a kockára vágott hagymát. Adjuk hozzá a káposztát, sózzuk, borsozzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágunk, utána 4-5 percig sós vízben főzzük. Egy kerek kerámiatálat kiolajazunk, zsemlemorzsával meghintjük és ebbe bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes