A bacont,kisütöm,a lilahagymát a zsírba csak Át forrósitom,aztán mehet rá a kel vaskosabb része,azt is 2-3 percig fonnyasztom,utána a puha levelrészekkel csak átforgatom,és mehet a pörc vissza rá.Sózni nem szoktam,csak citromlevet facsarok rá.Kölön szárazon piritok szezámmagot,és azt szórok a tetejére.Most volt 1 fél almám azt is ráreszeltem.
Lehet bele mazsola, de én nem szoktam. A sült v főtt céklát kockákra vágom, a hagymát vékonyan felkarikázom. A garam masalát a közes lángon felmelegített olajon 20 másodpercig pirí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, megfelezzük, 3-5 mm-es félkarikákra vágjuk. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a tejszínnel, fűszerezzük. A tepsi aljára bacon szalonnát szórunk. Összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk és besózva állni hagyjuk. Egy kanál zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, beletesszük a sóból kinyomott káposztát és aranysárgára pirítjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Az olajat fölforrósítjuk, és rádobjuk a rizst. Kevergetve átforrósítjuk, majd ráöntjük a szója- és Worcester-szósszal ízesített felvert tojást, és addig pirítjuk kava...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű