A bacont,kisütöm,a lilahagymát a zsírba csak Át forrósitom,aztán mehet rá a kel vaskosabb része,azt is 2-3 percig fonnyasztom,utána a puha levelrészekkel csak átforgatom,és mehet a pörc vissza rá.Sózni nem szoktam,csak citromlevet facsarok rá.Kölön szárazon piritok szezámmagot,és azt szórok a tetejére.Most volt 1 fél almám azt is ráreszeltem.
A hagymát kockákra vágjuk, és zsiradékon megpirítjuk. Kevés cukrot adunk hozzá. A káposztát legyaluljuk, és hozzáadjuk a hagymához. Kicsit lesütjük, majd rászórjuk a sót, köményt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt krumplikat baconbe tekerjük. Egy magas oldalú tepsiben egymás mellé fektetjük őket. Besamell mártással leöntjük. A tejet felforraljuk egy edényben, vigyázva, hogy ne ég...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes• A felkockázott édesburgonyát sós lobogó vízben főzd puhára, majd szűrd le és hűtsd ki. • Ezalatt a majonézt keverd ki, és add hozzá a többi hozzávalót. • A szószt keverd át a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásos tarhonyát vásároljunk (a 4 tojásos sokkal kiadósabb, de a 2 tojásos is megfelelő). A hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Könnyű