3 tojás
3 evőkanál natúr krémsajt
1/4 teáskanál sütőpor
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal.
A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá.
Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot.
Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz.
Hagyd egy kicsit hűlni, majd fogyaszd köretként, nasiként vagy szendvicsként! Jó étvágyat!
Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával.
A brokkolit sóval, fokhagymával, borssal és ételízesítõvel tejben megfõzzük, vigyázva arra, hogy ne sok lé maradjon a fõzés végére. Ekkor a kész brokkolit össze turmixoljuk és a jo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk. Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lereszelt burgonyához hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól összedolgozzuk. 2. Ezután liszttel meghintett deszkán vékony rudakat formálunk belőle és hosszúkás darabokra fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk, Sütőpapírra kanalazzuk ès 25 percet sütjük 180 fokon.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű