1 kg krumpli
1 fej vöröshagyma
1 mokkás kanál fehér bors
étel ízesítő , só
3-4 evőkanál olaj
A krumplit sós vízben megfőzzük , a hagymát megpároljuk míg színe lesz.
öntsük hozzá a puhára főtt burgonyát ízlés szerint fűszerezzük.
1. A rizst elkészítjük. 2. Közben a zöldborsót annyi vízzel, amennyi elfedi, puhára pároljuk. 3. Párolás közben megsózzuk, és egy kávéskanálnyi cukorral ízesítjük. 4. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megtisztítás után hasábokra, vagy vastagabb karikára vágom, és serpenyőben vajon 5 percig pirítom. Ezután beleöntöm a bort és a narancslevet. Felforralom, majd hozz...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA főtt burgonyát összenyomjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a két tojássárgáját és elkeverjük. Ezután apránként hozzáadunk annyi olvasztott vajat, hogy kenhető, de ne híg masszát...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű