Évszaknak megfelelő zöldségek egy kis fűszerrel megbolondítva
Vágjuk fel csíkokra a zöldséget fűszerezzük meg. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük őket, majd 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt süssük meg.
Kiváló köretnek is húsok, kolbászok, virsli mellé
Előkészítés: A bacont, pórét és a füstölt sajtot apró kockákra vágjuk. A gombát alaposan megmossuk, szárait kiszedjük. Elkészítés: A bacont kipirítjuk és szűrőn lecsepegtetjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd a camembert hosszában 5 db ujjnyi csíkra vagy 4 részre. Verd fel a tojást kevés sóval. Készítsd el kis tálkákba a (rizs)lisztet és a (GM) morzsát is. Melegíts kis serpenyőb...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézA lisztet, a keményítőt, a sütőport, a sót és a fűszereket összekeverjük, majd hozzáöntjük a vizet. A tésztát legalább 1 órán át állni hagyjuk. A karfiolt és a répát gőz fölött...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKiengedem a spenótot, és a leveles tésztát is kiveszem a hűtőből. A spenótot felforralom, és 10 percig főzöm, majd teljesen kihűtöm. Hozzáadom a ricottát, a reszelt parmezán sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű