Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Száraz fehérboros pác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fehérbor
tárkony
fokhagyma
tarka bors
kakukkfű
lestyán,
pici borsmenta
provance-i fűszerkeverék
fehérbors

Trükkök, tippek, praktikák:


Provence-i fűszerkeverék összetevői:Oregánó, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, levendula.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkinikrém
Cukkinikrém

A cukkinit megmosom, nagylyukú reszelőn lereszelem. A hagymát finomra vágom, kevés olívaolajon megpárolom, a végén a megroppantott fokhagymát is megfuttattom az olajon. Hozzáadom a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Zabos túrós sós reggeli lepény
Zabos túrós sós reggeli lepény

Mindent alaposan összekeverünk: először a szilárd szekciót, majd utána a többit. Majd egy palacsinta-szerű kivitelezéssel a tűzhelyen kisütjük a masszát.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Aszalás előnyei és házi praktikái
Aszalás előnyei és házi praktikái

Aszalás közben többször forgassuk meg a szárítandó terményt. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt először napon, majd a sütőben végezzük a szikkasztást. Vannak, akik kifejezetten...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Mazsolás-fahéjas sült alma
Mazsolás-fahéjas sült alma

Az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk, majd egy jénai tálba vagy tepsibe rendezgetjük őket. A magház helyét megszórjuk fahéjjal, megtöltjük mazsolával majd a tetejére egy k...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk