Családireceptkönyv.hu

Száraz fehérboros pác


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fehérbor
tárkony
fokhagyma
tarka bors
kakukkfű
lestyán,
pici borsmenta
provance-i fűszerkeverék
fehérbors

Trükkök, tippek, praktikák:


Provence-i fűszerkeverék összetevői:Oregánó, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, levendula.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gombafasírt
Gombafasírt

A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát tisztítjuk ,fel daraboljuk,megpároljuk a hagymát,rátesszük a gombát,só,bors ,fokhagymapor,majoránna,tárkony ,ízesítésnek,ha megpuhult a gomba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Olajban eltett paradicsom
Olajban eltett paradicsom

A paradicsomokat négybe vágjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Közepesen meleg sütőbe tesszük, majd kb. 20 perc múlva takaréklángon további 3-4 órát szárítjuk. Akkor jók, ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos méz az őszi bacik ellen
Citromos méz az őszi bacik ellen

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Házi Készítésű Pillecukor
Házi Készítésű Pillecukor

A zselatint a 5 evőkanál vízzel összekeverjük. A cukrot az 100 ml vízzel, mézzel,sóval és az ételszínezékkel (ha fehéret szeretnénk nem kell nyilván) feltesszük forralni, mikor má...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk