15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon kuglóf formába töltjük. A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 35-40 perc alatt megsütjük.
Az összes hozzávalót a kenyérsütőgép üstjébe mérjük. Bedagasztjuk a tésztát, és kb. fél óra alatt duplájára kelesztjük. Lisztezett felületre borítjuk, majd három, egyforma darabba...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KözepesA tejfölt a tojással, a cukorral, vaníliás cukorral jól elkeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kókuszt és a sütőporral elkevert lisztet. 25 x 30 cm-es tepsiben 200 fokon kés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy méretű tepsit (nem a gáztepsi!) kibélelünk szilikonos sütőlappal a vékonyra felszeletelet almát rárendezzük megszórjuk vaníliával, fűszerekkel. Erre kerül a tészta: A sá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét habbá verjük, sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mézet és a fűszereket majd a lisztet is. Végül belefogatjuk a habot é megsütjük a piskótát
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű