15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
10 dkg porrá őrölt eritrit
5 gramm sütőpor
1 kezeletlen citrom reszelt héja
10 dkg folyékony kókuszolaj
10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
4 tojás
A kókuszreszeléket kávédarálóval, vagy késes aprítóval finomabb szemcséjűre őröljük. Összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. A tojást kihabosítjuk a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a kókuszos keveréket. A masszát szilikon kuglóf formába töltjük. A formát az asztalhoz ütögetjük, hogy a massza szépen elterüljön. 175 fokra előmelegített sütöben 35-40 perc alatt megsütjük.
Vajat, cukrot, tojássárgáját összekeverjük, hozzáadjuk a citrom levét és héját, lisztet, és a felvert tojás fehérjét. A tetejét vágott dióval szórjuk, sütjük. Tepsiben szaggatju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótát szokásos módon megsütjük. Ha kihűlt kb 2x2cm-es kockákra vágjuk. A csokiöntetet a zacskón található útmutatás szerint elkészítjük, majd ha kihűlt teszünk bele 2 ek ru...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingokat külön-külön csomómentesre keverjük, majd megfőzzük 2,5-2,5 dl tejben. Még forrón hozzákeverjük a tejfölt fele-fele arányban. A tojások fehérjéből kemény habot verün...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához valókat összemorzsoljuk, és pihentetjük, amíg a tölteléket elkészítjük. 2. Az almát megpucoljuk, lereszeljük, és annyi citromsavas vízzel öntjük le, hogy elle...
Elkészítési idő: kb 45 perc Nehézség: Könnyű