személyenként 2 db kukorica
víz
A kukorica külső leveleit és bajszát leszedjük, majd az egyik felét egy lábas aljára tesszük.
Erre helyezzük rá a kukoricákat, majd a maradék héjakkal lefedjük, annyi vízzel öntjük fel, amennyi ellepi. Lefedjük. Forrástól számítva 15-20 percig főzzük, csípjünk le egy szemet, így ellenőrizhetjük, hogy megfőtt-e már.
Lefedve hagyjuk 10 percig és hagyjuk is a vízben addig, míg el nem fogynak a kukoricák. Amennyit szeretnénk megenni, annyit szedjünk ki a lábosból és csak utána sózzuk.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, a nagy lyukú reszelőn lereszeljük, enyhén besózzuk, és néhány percet állni hagyjuk. 2. Ezután kicsavarjuk a levét, borsozzuk, zúzott fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk,hasábra vágjuk .Kevés olajba bele reszeljük a füstölt hús kockát. Összekeverjük a burgonyával,tepsibe rakjuk,megsózzuk és megsütjük.
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű1. A lencsét megmossuk, feltesszük főni, kis lángon forraljuk 10 percig. Leszűrjük, leöblítjük hideg vízzel. 2. Egy lábasban az olajat felhevítjük, megdinszteljük rajta a hagymát...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: KözepesAz olaj felén megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felkockázott sárgarépát. Megszórjuk ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítjuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű