1 kg burgonya,
15 dk tarhonya ,
20 dk bármilyen kolbász ,
15 dk füstölt szalonna,
1db hagyma ,
1 db zöld paprika,
só
fűszer paprika.
A szalonnát kisütöm, zsírján dinsztelem a darabolt hagymát, paprikát , kolbászt. Teszek rá fűszer paprikát és a karikára vágott burgonyát,sót, annyi vizet hogy ellepje. Lassú tűzön főzöm, ha a burgonya félig puha akkor adom hozzá a tarhonyát és készre főzöm.
A káposztát, ha túl savanyú, átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ek zsíron kevés vízzel, az őrölt köménnyel és babérlevéllel kb.20 perc alatt puhára pároljuk. 1 ek zsíron megdinszteljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húshoz hozzáadjuk a nyers tojást, petrezselymet, apróra vágott hagymát, fokhagymát, sót, borsot. Főzzük keményre a tojásokat. Folpackra helyezzünk 1-2 evőkanálnyit a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesAz olajon megdinszteljük a vöröshagymát, a darált húst, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Fokhagymával, fűszerekkel ízesítjük, majd a tűzről levéve belekeverünk szépen fokozat...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított húst apró kockára vágjuk, hagyjuk kicsit lecsepegni. Egy edényben olajat forrósítunk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta. Meghintjük sóval, borssal, felen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű