1 kg burgonya,
15 dk tarhonya ,
20 dk bármilyen kolbász ,
15 dk füstölt szalonna,
1db hagyma ,
1 db zöld paprika,
só
fűszer paprika.
A szalonnát kisütöm, zsírján dinsztelem a darabolt hagymát, paprikát , kolbászt. Teszek rá fűszer paprikát és a karikára vágott burgonyát,sót, annyi vizet hogy ellepje. Lassú tűzön főzöm, ha a burgonya félig puha akkor adom hozzá a tarhonyát és készre főzöm.
A hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a kockára vágott húst és az előre beáztatott babot. Felöntjük vízzel, és sóval, borssal ízesítjük. Mikor majdnem megfőtt az étel, hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy közepes serpenyőben melegítsd fel az olajat, és főzd puhára a gombát, amíg el nem megy a leve, majd tedd félre. Egy serpenyőben keverd össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű