80 dkg kicsontozott sertéstarja
2 dl tejföl
20 dkg gomba
2 db vöröshagyma
1 evőkanál liszt
só, bors, pirospaprika
fokhagyma
petrezselyem
olaj
A húst megmosom, szárazra törlöm, lisztbe forgatom és olajon elősütöm, majd kiveszem a zsiradékból és a kockára vágott hagymát , fokhagymát megpirítom, majd rádobom a felszeletelt gombát megszórom pirospaprikával, borssal , sóval és párolom, visszateszem az elősütött húsokat és felöntöm vízzel, hogy ellepje és puhára párolom. Amikor a hús megpuhult belekeverem a tejfölt és még egyszer átforralom, ha kell utólag megsózom és megszórom apróra vágott petrezselyemmel. Rizzsel, tésztával, nokedlival nagyon finom
A zabpelyhet sóval, borssal ízesített vízbe áztatjuk. Közben a karalábékat meghámozzuk, tetejét levágjuk, a belsejét kivájjuk. A vöröshagymát átfuttatjuk kevés olajon, majd hozzáad...
Elkészítési idő:csirkemell--pírítom+fokhagyma+só,bors+szerecsendió+petrezselyem+1 dl víz--főzőm. Mártás: vaj+olvasztom+liszt+tejszín+tej--mártás legyen+só,bors. Tepsibe: mártás+tészta+tejs...
Elkészítési idő:A csirkemellet apró darabokra vágjuk és egy nagyobb lábasban az olívaolajon lepirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk. Félúton hozzáadjuk a kolbászt, a fokhagymát és a hagymát és tovább...
Elkészítési idő: 45 perc