1 fej káposzta (lehet vörös is)
ecet
só
cukor
kevés zsiradék
A káposztát apróra vágjuk, majd egy lábasba zsiradékot (olajat) teszünk. Készítünk sós, ecetes, cukros vizet (amit a salátára szoktunk tenni). Ráöntjük az olajra és erre tesszük a káposztát. Addig pároljuk, amíg a káposzta meg nem puhul, bebarnul, majd a levet leforraljuk róla.
A lisztet a sóval összekeverem majd hozzáadom a tojásokat és annyi vizet, hogy egy könnyen szaggatható tésztát kapjak. Egy nagy fazékban felteszek vizet amibe egy kis sót és olaja...
Elkészítési idő: 40 percMosd és hámozd meg a burgonyát. Vágd őket nagyjából 2 mm vastag szeletekre. Ha van esetleg otthon V gyalu, vagy ehhez hasonló eszköz, akkor ez sokkal könnyebb! Lereszeljük a parme...
Elkészítési idő: 1 óraa megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy jól keveredje...
Elkészítési idő: