Családireceptkönyv.hu

Párolt káposzta


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej káposzta (lehet vörös is)
ecet

cukor
kevés zsiradék

Elkészítés:


A káposztát apróra vágjuk, majd egy lábasba zsiradékot (olajat) teszünk. Készítünk sós, ecetes, cukros vizet (amit a salátára szoktunk tenni). Ráöntjük az olajra és erre tesszük a káposztát. Addig pároljuk, amíg a káposzta meg nem puhul, bebarnul, majd a levet leforraljuk róla.

Párolt káposzta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Köménymagos krumpli
Köménymagos krumpli

A közepes nagyságú krumplikat héjában megfőzzük. Ha kész meghámozzuk, majd 1 cm-es karikákra vágjuk. Tepsibe egymás mellé rakjuk, sózzuk, megszórjuk egész köménnyel és rárakjuk a k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Spanyol zöldborsó
Spanyol zöldborsó

1. Az olajon megpirítjuk az egészen apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a curryt, az ízesítőket és kb. fél liter vizet. 2. Amikor felfőtt, beletesszük a tésztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rakott kukorica sajtosan
Rakott kukorica sajtosan

1. A kukoricakonzervet lecsöpögtetjük, ha mirelit kukoricából készítjük akkor felmelegítjük, majd kiolajozott hőálló edénybe kanalazzuk. 2. A sajtokat lereszeljük és összekever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Zöldborsós hagymás bulgur
Zöldborsós hagymás bulgur

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd elkezdjük dinsztelni a kókuszzsíron. Adunk hozzá egy pici sót, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. 10-15 percig fedő alatt dinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk