4 tojás
2 csapott evőkanál mustár
1 citrom
3 dl olaj
0,5 dl olívaolaj
só
A tojásokat válaszd szét
A sárgájákat keverd picit habosra a sóval és a mustárral, pici cukrot
Majd lassan és óvatosan adagold hozzá mindkét olajat.
Ha szépen felvette az olajakat
Csepegtess hozzá citromlevet, hogy mennyit, az majd kialakul, keverd hozzá és kóstold meg, ha nem elég savanykás, akkor csepegtess még hozzá és keverd el benne.
(a fehérjékre most nem lesz szükséged, azokat inkább hasznosítsd például habcsók formájában.)
Szaftosabb és ízletesebb krumpli talán nincs is, mint ez a változat. A félig megfőtt krumplit töltsd meg némi sajttal és zöldfűszerekkel, a tetejére pedig halmozz apróra kockázott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk félbe a krumplikat és enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük le, és hűtsük langyosra. (Nem kell puhára főzni, pár perc előfőzés elegendő.) Óvatosan vájjuk ki a b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. 2. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. 3. Reszeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Preheat the oven to 200°C, fan 180°C, gas 6. Chop any fronds off the fennel bulbs and set aside for garnish. Slice each fennel bulb into six wedges lengthways, leaving the core...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű