25 g útifűmaghéj
120 g kókusztej
1 tojás
1 csipet só
A tojást, a kókusztejet és a sót turmixold össze, majd ezt a lét öntsd rá az útifűmaghéjra. Gyors mozdulatokkal keverd össze, majd azonnal simítsd a pépet egy szilikonos zsírpapírra. Előmelegített sütőben 160 fokon 10 perc alatt süsd készre. A kisült tésztát húzd le a zsírpapírról és tekerd fel, mint a palacsintát. Vágd csíkokra, kíméletes mozdulatokkal lazítsd fel a tésztát és már mehet is a tányérra. Jó étvágyat!
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy picit állni hagyjuk. Érdemes esetleg pár órára hűtőbe tenni, bár én ezt a műveletet kihagytam és azonnal dolgoztam vele. Én nem nyújtottam ki...
Elkészítési idő:A tojást felverem a tejjel, bele szórom a lisztet, az össze tört túró, + a reszelt sajtot és a sót. Jól összekeverem a lábast ki kenem az olajjal és felforrósítom, beleöntöm az elk...
Elkészítési idő: 45 percEgy adag teljeskiörlésű tésztát feltettem sós vízben főni ( orsós tésztám volt itthon,így én azt főztem ) Közben kevés kókuszolajon megdinszteltem 1 kisebb fej apróra vágott lilaha...
Elkészítési idő: