25 g útifűmaghéj
120 g kókusztej
1 tojás
1 csipet só
A tojást, a kókusztejet és a sót turmixold össze, majd ezt a lét öntsd rá az útifűmaghéjra. Gyors mozdulatokkal keverd össze, majd azonnal simítsd a pépet egy szilikonos zsírpapírra. Előmelegített sütőben 160 fokon 10 perc alatt süsd készre. A kisült tésztát húzd le a zsírpapírról és tekerd fel, mint a palacsintát. Vágd csíkokra, kíméletes mozdulatokkal lazítsd fel a tésztát és már mehet is a tányérra. Jó étvágyat!
Egy mély keverőtálba tesszük a ricottát és a lisztet. Egy kenőkés segítségével, vágómozdulatokkal összevegyítjük a kettőt, úgy, hogy a liszt bevonja a ricottadarabokat. A tál közep...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz öntethez valókat összekeverjük, lehűtjük. A töltelékhez megmossuk, megtisztítjuk a hozzávalókat, egy tálkába szabdaljuk ollóval a snidlinget, a lilahagymát szálára, a papriká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes tej negyedével, és a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasszuk. Konyharuhával letakar...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összegyúrjuk, majd 1 órán át kelesztjük. Feltét: bármi ízlés szerint: light szalámi, update sonka, parizer, virsli…stb. és reszelt light sajt. Én szoktam rátenn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű