12 g útifűmaghéj
7 db tojásfehérje
8 g tojásfehérje por
édesítő, ízlés szerint
csipet só
Verd habbá a tojásfehérjét a sóval, add hozzá az édesítőt majd a tojásfehérje porral elkevert útifűmaghéjat. A masszát simítsd szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe (méret: kb: 35 cm X 25 cm). 170 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt elkészül. Piskótatekercshez sütés után egy konyharuha segítségével csavard fel.
1 šolja = 250 ml Biskvit 1. Bijelanjke umutiti u snijeg i zatim dodavati lagano miješajući ostale sastojke... Potrebno je ispeći ovakva 2 biskvita, za 4 kore. Biskvite pečem na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatint adjuk hozzá a 120 g vízhez, a glükózt, a cukrot és a 150 g vizet pedig forraljuk fel. Ezt követően vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a zselatint. Ekkor jöhet hozzá a sű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük majd hozzáadjuk az olvasztott margarint. A lisztben elkeverjük a sütőport és a kakaóport és a tojásos masszához forgatjuk.Tejfö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta készítéséhez kivajazunk/zsírozunk egy nagyobb tortaformát. (Az oldalát én nem szoktam, csak az alját, így saját belátása szerint emelkedhet a tészta.) A kakaót...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű