12 g útifűmaghéj
7 db tojásfehérje
8 g tojásfehérje por
édesítő, ízlés szerint
csipet só
Verd habbá a tojásfehérjét a sóval, add hozzá az édesítőt majd a tojásfehérje porral elkevert útifűmaghéjat. A masszát simítsd szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe (méret: kb: 35 cm X 25 cm). 170 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt elkészül. Piskótatekercshez sütés után egy konyharuha segítségével csavard fel.
Kézi habverővel összekeverem a citromkrém hozzávalóit a vaj kivételével, és kis lángon besűrítem. A tűzről levéve belekeverem a vajat is, majd a lábost hideg vízbe állítva kihűtö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk; először elmorzsoljuk a vajat a liszttel, majd hozzáadjuk a többi belevalót is. Kinyújtjuk, a formába fektetjük, és 160 fokos sütőben 15 percig el...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zselatint adjuk hozzá a 120 g vízhez, a glükózt, a cukrot és a 150 g vizet pedig forraljuk fel. Ezt követően vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a zselatint. Ekkor jöhet hozzá a sű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a mandulát ledaráljuk finomra (aprítóban). Egy edényben alaposan összekeverjük kézi habverővel a tojásokat, mézet, kakaóport, kókusz olajat, a vanília rúd kikapart bels...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz