menu

Családireceptkönyv.hu

Túrós pizza spenóttal


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 25 dkg túró,
- 1 tojás,
- 1,5 ek tejföl,
- 4 ek zabpehelyliszt vagy zabkorpa
- nagy csipet só,
1 fokhagyma gerezd,
- oregánó
-spenót levél,
kókusz zsír
Feltéthez:
- lilahagyma, mozarella, paradicsom, reszelt sajt

Elkészítés:


25dkg túró, 1 tojás, 1.5 ek. tejföl, 4 evőkanál zabpehelyliszt vagy zabkorpa, nagy csipet só , 1 fokhagymagerezd, oregánó. Összekeverem 180 fokon 15 percet elősütöm, addig a feltétet előkészítem : ebben az esetben sonka, lilahagyma mozzarella paradicsom reszelt sajt, nem érdemes túlságosan megpakolni mert nem sül át, további 10-05 percig sütöm, a sajt pirulásáig. Fagyasztott spenot leveleket veszek (Lidlben van 450 grammos). 1 evőkanál kókuszzsirra ráborítom úgy fagyosan és teljesen lefedem, saját gőzében fog megpárolódni, közben ízesítem zúzott fokhagymával (2-3 gerezd)sóval borssal. Kb.4-5 perc után(miután elolvadt az összes jég , még párolom 1-2 percig majd fedőt levéve nagy lángon kevergetem míg a víz nagy része elpárolog. Jó étvágyat az egészséghez!

Túrós pizza spenóttal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Troy
Házi kifli
Házi kifli

Az élesztőt felfuttatom a meleg, cukrozott tejjel. A lisztet beleöntöm egy keverőtálba, mehet hozzá a só, és az olvasztott vaj. Majd az élesztős tej is. Pár perc alatt készre dag...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ZSEMLE
ZSEMLE

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sajttal szórt fokhagymás-tejfölös baguettek
Sajttal szórt fokhagymás-tejfölös baguettek

A krumplikat alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, apróra vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Egy krumpli törővel pépesre törjük. Az élesztőt felfuttatjuk egy kis langyos tejben a c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tatu kifli
Tatu kifli

Az élesztőt cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet összekeverjük a sóval és az olajjal. A közepébe öntjük a megkelt élesztőt annyi langyos tejjel, hogy közepes keménységű...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk