- vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 db répa
- 2 db édesburgonya
- 2 db krumpli
- 200 g kókusztej (konzerves)
- só
- bors
- fűszerek, ízlés szerint
A vöröshagymát apróra felszeleteljük és egy fazékban üvegesre sütjük, majd hozzá adjuk az összenyomott fokhagymát, ezt pár percig még pirítjuk. A zöldségeket megpucoljuk és felkockázzuk, majd a fazékba tesszük. Ezt leöntjük forró vízzel úgy hogy épphogy ellepje, és puhára főzzük. Amikor megpuhult, mehet bele a kókusztej és a főszerek, majd egy botmixerrel összeturmixoljuk.
Ha szükséges még tehetünk hozzá vizet.
A megmosott vörös lencsét sós vízben 20 percig főzzük. A finomra vágott hagymát és a gyömbért vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és a felaprított paradicsomot...
Elkészítési idő:A szarvashúst gondosan megtisztítjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, majd egy nagyobb lábasban a hússal együtt megpirítjuk a felforrósított olajon. Megsózzuk, majd ann...
Elkészítési idő:Megtisztítjuk a pontyot és jól megmossuk. Levágjuk a fejét, farkát, uszonyait. Felvagdossuk a halhúst, besózzuk és hűtőbe tesszük. A paradicsomot, paprikát megmossuk és felvágjuk...
Elkészítési idő:Az apróra vágott fokhagymát, és vöröshagymát megdinszteljük az olíva olajon. Sózzuk, borsozzuk. Rátesszük a lisztet - de nem pirítjuk le! -, majd folyamatos kevergetés mellett f...
Elkészítési idő: 50 perc