Zsír, hagyma, piros paprika, só, liszt,
zsíron,apróra vágott hagymát megpirítani, pirospaprikát bele, vízzel fel önteni, sózni. Tojásból, lisztből sóval nagyon
kemény tésztát gyúrni, belereszelni.
Tésztáiéból leves (opksmojceni szupn)
zsíron apróra vágott hagymát megpirítani, pirospaprikát bele, a tészta jőzővizével felengedni, sóval ízesíteni.
A megolvasztott zsíron puhára dinszteljük a kockára vágott sonkát majd a hagymát, óvatosan, hogy ne barnuljon meg. - Rádobjuk a megtisztított, kis kockákra vágott krumplit, fe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűEgy lábasba tegyük fel a vöröslencsét a kurkumával, 1 teáskanál sóval és 3-4 bögre vízzel főni. Forraljuk fel, majd vegyük takarékra és főzzük addig, a lencseszemek megpuhulnak és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázzuk a kenyeret, és berakjuk az előmelegített sütőbe. Szárazon elkezdjük pirítani a köményt, majd amikor már elkezd pattogni, ráöntjök az olajat, a lisztet, utána lehúzzuk...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű