Zsír, hagyma, piros paprika, só, liszt,
zsíron,apróra vágott hagymát megpirítani, pirospaprikát bele, vízzel fel önteni, sózni. Tojásból, lisztből sóval nagyon
kemény tésztát gyúrni, belereszelni.
Tésztáiéból leves (opksmojceni szupn)
zsíron apróra vágott hagymát megpirítani, pirospaprikát bele, a tészta jőzővizével felengedni, sóval ízesíteni.
Szárazon elkezdjük pirítani a köményt, majd amikor már elkezd pattogni, ráöntjök az olajat, a lisztet, utána lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk a pirospaprikát (ezt azért, ho...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTojásleves nyáron Zsiradékot megolvasztok, majd 1 kis fej apróra vágott hagymát adok hozzá,+ 1 babérlevelet ugyan úgy a rántást enyhén zsemleszínűre sütöm, félreveszem a tűzről me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, egy nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje.Ételízesítővel ízesítjük. 10 percig forraljuk, majd lassú tűzön 20-30 per...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmosom, megtisztítom, feldarabolom. A fazékban felhevítem a kockákra vágott szalonnát és megpirítom. A hagymakockák következnek. Alaposan átforgatom majd jöhet a sá...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Könnyű