1 kis fej kelkáposzta
2 db répa
1 db karalábé
kókuszzsír
1 vöröshagyma
pirospaprika
kakukkfű
só, bors
A kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát. Rátesszük az apróra vágott karalábét, karikázott répát. Együtt pároljuk. A vége felé beletesszük az apró darabokra szeletelt kelkáposztát és fűszerezzük.
Az egyik oldalába beleturmixolunk botmixerrel, majd beletesszük a karikára vágott virslit.
Pár perc összeforralás után tálalható.
Karalábé helyett lehet zeller, kelkáposzta helyett kelbimbó vagy brokkoli. Karfiollal is ugyanilyen finom.
Ha valaki kedveli tehet bele kókuszkrémet.
A hagymát vékonyra szeleteljük. A vajat egy lábosban megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és a legalacsonyabb lángon kezdjük el fedő nélkül párolni. Gyakran kevergetve pároljuk, mí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát összevágjuk, a brokkolival és az áttört fokhagymával enyhe vegetás, sós, borsos vízben feltesszük főni, amíg a brokkoli teljesen puha nem lesz. Csak annyi vízben, ami épp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert, a burgonyát és a hagymát megpucoljuk, kockára vágjuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd beletesszük a zellert és a burgonyát. Felöntjük annyi vízzel,...
Elkészítési idő: 30-60 Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát szintén megtisztítjuk, és összedaraboljuk. Az apróra vágott hagymát zsírban (étola...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes