1 kis fej kelkáposzta
2 db répa
1 db karalábé
kókuszzsír
1 vöröshagyma
pirospaprika
kakukkfű
só, bors
A kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát. Rátesszük az apróra vágott karalábét, karikázott répát. Együtt pároljuk. A vége felé beletesszük az apró darabokra szeletelt kelkáposztát és fűszerezzük.
Az egyik oldalába beleturmixolunk botmixerrel, majd beletesszük a karikára vágott virslit.
Pár perc összeforralás után tálalható.
Karalábé helyett lehet zeller, kelkáposzta helyett kelbimbó vagy brokkoli. Karfiollal is ugyanilyen finom.
Ha valaki kedveli tehet bele kókuszkrémet.
Vöröshagymás zsíron húst megsózva,legalább 30 percig fedő alatt párolom. Ezután belekeverem a pirospaprikát,hozzáadom a többi hozzávalót,majd felengedem vízzel.(Itt még sózzuk vagy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA lencsét 2-3 órára beáztatjuk (ha nincs idő anélkül is jó). Feltesszük főni bő vízben. Megpucoljuk a zöldségeket felvágjuk ahogy szeretjük (katika hosszúkás) és a lencséhez tesszü...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA zöldségeket felkockázzuk, a gombát(ha rakunk bele) felszeleteljük. Egy 3-4 literes fazékban olíva olajon megpároljuk a répákat, majd hozzáadjuk a húst. Fehéredésig főzzük, majd f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű