menu

Családireceptkönyv.hu

Racospaprika


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 8
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4db paprika.Feher vagy mas.0,5dkg Daralt hus pl.csirke.so bors tetszes szerint.1 fej vőrőshagyma,4evőkanal olivaolaj.3Gerezd fokhagyma.Csipetnyi pirospaprika.8szelet szeletelt bacon vagy csaszar szalonna.Plusz 1 felszeletelt vőrőshagyma.2db paradicsom felszeletelve.Kis doboz tejfől.

Elkészítés:


Olivaolajon lepiritom a felszeletelt vőrőshagymat es fokhagymát.Rateszem a pirospaprikát,majd a daralt hust so,bors,Felengedem vizzel ami ellepi.Ha kész,szurokanallal kiszedem a hust.Fere teszem.A vissza maradt szafthoz tejfőlt teszek.A paprikakat elfellezem es beletőltőm a leszurt daral hust.A tőltőtt paprikakra teszek 1 szelet szalonnat egy szelet hagymakarikat es egy szelet paradicsomot.Előmelegitett sutőbe teszem 180 fokra es 15 percig sutőm.Majd kiveszem es ra őntőm a tejfőlős mártást es vissza teszem 10 percet sulni.

Trükkök, tippek, praktikák:


Burgonya purevel es fejes salátával fogyaszthato.

Kinek a kedvence ez a recept?


Krisztin
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Jerk csirke
Jerk csirke

A pác hozzávalóit késes robotgépben pépesre daráljuk. A megmosott, leszárított húst a pácba forgatjuk és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap grillen vagy sütőben kb. 30 perc alatt p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Konfitált fokhagyma (Sóbors)
Konfitált fokhagyma (Sóbors)

Sterilizáljunk befőttesüvegeket. A fokhagymákat hámozzuk meg. Tegyük a gerezdeket egy kisebb edénybe, öntsünk rájuk annyi olívaolajat, hogy ellepje őket. Tegyük fel a tűzhel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Gyros
Gyros

Ha szárított fűszerekkel dolgozunk, készíthetünk nagyobb adagot, és jól záródó üvegben tárolhatjuk. De készíthetünk frissből is, ezt érdemes egyből használni, vagy szárítsuk ki, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Homemade "Majka" by Eszter Máriková
Homemade "Majka" by Eszter Máriková

Fogd meg a vasárnapról megmaradt csirkemájat és tepertőt. Dobd bele az aprítóba, lassanként adj hozzá egy keveset a tepertőből kisült zsírból. A végén pedig fűszerezd kedvedre - én...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk