A csmelleket (szeleteket) sózni, borsozni, vajon kétoldalot megsütni.
Egy lábasban vajon megpárolunk apróra vágott zöldhagymát, gombát, petr.zöldet. Liszttel leszórjuk, lepirítjuk, tejszínnel felöntjük, röviden átforraljuk. Ha levesszük a tázről 1 tojás sárgáját belekeverünk.
Tálalás előtt a csmellett tepsibe rakjuk, a gombával megrakjuk, megszórjuk reszelt sajttal.
5-6 percre forró sütőbe tesszük.
A krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágunk, utána 4-5 percig sós vízben főzzük. Egy kerek kerámiatálat kiolajazunk, zsemlemorzsával meghintjük és ebbe bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA svéd húsgolyó nagyon finom dolog és már nem csak bútoráruházakban juthattok hozzá, hiszen Dóra ennek a receptjét is megszerezte. Nézzétek csak! A kenyeret aprítógépben morzsásra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát, és a fokhagymát finomra aprítjuk. Egy mázas kerámiatálba öntjük a paradicsompürét, a darabolt paradicsomkonzervet, és a felaprított hagymákat. finomra vágjuk a pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű