A csmelleket (szeleteket) sózni, borsozni, vajon kétoldalot megsütni.
Egy lábasban vajon megpárolunk apróra vágott zöldhagymát, gombát, petr.zöldet. Liszttel leszórjuk, lepirítjuk, tejszínnel felöntjük, röviden átforraljuk. Ha levesszük a tázről 1 tojás sárgáját belekeverünk.
Tálalás előtt a csmellett tepsibe rakjuk, a gombával megrakjuk, megszórjuk reszelt sajttal.
5-6 percre forró sütőbe tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk (a legegyszerűbb, ha uborkaszeletelőt használsz). A tejet és a tejszínt egy kis méretű lábasban, alacsony hőmérsékleten összem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvaj+hagyma--párolom+zöldség+liszt--összekeverem+tej+bors--tepsibe--hús+zöldségmassza+burgonyapüre Krumplipüre:tejszín+vaj+só+bors.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsákra szedjük, és megfőzzük sós vízben. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, esetleg sültcsirke fűszersóval is ízesíthetjük. Serpenyőben vajon kisütjük. Közben...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés ideje: 50 perc Elkészítés menete: A tésztát főzd félkeményre, szűrd le és tedd félre. A hagymát kockázd apróra, a szalonnát vágd fel. Egy nagyobb, mély serpenyőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű