A csmelleket (szeleteket) sózni, borsozni, vajon kétoldalot megsütni.
Egy lábasban vajon megpárolunk apróra vágott zöldhagymát, gombát, petr.zöldet. Liszttel leszórjuk, lepirítjuk, tejszínnel felöntjük, röviden átforraljuk. Ha levesszük a tázről 1 tojás sárgáját belekeverünk.
Tálalás előtt a csmellett tepsibe rakjuk, a gombával megrakjuk, megszórjuk reszelt sajttal.
5-6 percre forró sütőbe tesszük.
A karfiolt szedd nagyobb rózsákra, sós vízben tedd fel főni, forrás után max. 5 percig főzd. Közben készíts besamelt. Vajon futtasd meg a lisztet, engedd fel tejszínnel, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A csirkemellet szintén csíkokra vágjuk. A rizsből egy kevés sóval és ételízesítővel párolt rizst készítünk. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, majd a zsíron megfonnyasztjuk. A paprikát, paradicsomot szintén apróra szeleteljük, majd a hagymához adjuk. Ezt a lecsós al...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyél fel főzni 1 l vizet vegetával. Ha bugyog, akkor kis lángon folyamatosan lassan forraljuk. Serpenyőben oliva olajat melegitünk, bele az apróra vágott fokhagymát és macska...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz