A csmelleket (szeleteket) sózni, borsozni, vajon kétoldalot megsütni.
Egy lábasban vajon megpárolunk apróra vágott zöldhagymát, gombát, petr.zöldet. Liszttel leszórjuk, lepirítjuk, tejszínnel felöntjük, röviden átforraljuk. Ha levesszük a tázről 1 tojás sárgáját belekeverünk.
Tálalás előtt a csmellett tepsibe rakjuk, a gombával megrakjuk, megszórjuk reszelt sajttal.
5-6 percre forró sütőbe tesszük.
A paradicsom tepsiben szikkad 50ºC fok körüli hőfokon (ilyenkor koncentrálódik, ugyanakkor megőrzi friss gyümölcsösségét, nem lesz savas, nem lesz főtt íze). Külön készül másik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, felkockázzuk. A hagymákat apróra vágjuk. A zöldségeket és a burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk. Elkészítés Egy fazékban a felolvasztott zsírban megfonnyasz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA megmosott krumplit héjában megfőzöm, de csak majdnem teljesen puhára. Közben mellette egy másik lábosban megfőzöm a tojásokat is, 5 perces keménytojásra, majd mindkettőt hagyom l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűfűszerezzük!Betöltjük a káposztát és káposzta ágyra a fazékba helyezzük!A káposzták közé helyezzük a maradék csülköt és a csülök főzőlevével felengedjük,pár szem babérlevelet dobun...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes