menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött káposzta ahogy én szeretem füstölt csülökkel


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Végy 1 kg darált húst és 1 egész csülköt!A csülköt babéros,sós,hagymás vízben megfőzzük!Ha megfőtt a felét ledaráljuk és hozzákeverjük a darált húshoz,ebbe rakunk még 2-3 fej vöröshagymát amit előzőleg kicsit megpirítottam egy kis zsiradékon,nem olajon!Hozzá teszem a húshoz,kb. 30 dkg rizs,ízesítem még fokhagymával legalább 8-10 gerezd,pici sóval de csak óvatosan mert a csülök is sós és a csülök főzőlé is amivel felöntjük,borssal és pirospaprikával

Elkészítés:


fűszerezzük!Betöltjük a káposztát és káposzta ágyra a fazékba helyezzük!A káposzták közé helyezzük a maradék csülköt és a csülök főzőlevével felengedjük,pár szem babérlevelet dobunk rá!A levet amit elfő folyamatosan pótoljuk,a végén fokhagymás piros rántással berántjuk!Friss házi tejföllel és ropogós kenyérrel tálalom!

Töltött káposzta ahogy én szeretem füstölt csülökkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirketekercs zöldséges rizzsel
Csirketekercs zöldséges rizzsel

A rizst kicsit megpirítom, összekeverem a zöldséggel, kivajazott nagyobb tűzálló tálba (vagy tepsibe) teszem. Annyi kockából készült húslevessel öntöm fel, hogy épp ellepje (kb....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Lisztes sterc
Lisztes sterc

Elkészítés: Egy magasabb falú edényben a lisztet állandóan kevergetve közepes lángon halványbarnára pirítjuk. Beleöntjük a forró vizet (vigyázat, habzik!), simára dolgozzuk, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Padlizsános farfalle
Padlizsános farfalle

A főzővizet feltesszük forralni, megsózzuk. Kikenünk egy nagy tepsit olajjal, a paprikákat kettévágjuk, kivesszük a csumáját. A padlizsánt megpucoljuk, szintén kettévágjuk. Alu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Császár morzsa
Császár morzsa

1. A tojás sárgáját a vajjal és a cukorral babosra keverem, a fehérjét kemény habbá verem. 2. A tojássárgájás masszához hozzá adom a beáztatott aszalt gyümölcsöket, a lisztet, a t...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk