Családireceptkönyv.hu

Gesztenyés krém tortába


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 dl tej
3 ek rétes liszt --> sűrűre főzni
15 dkg vaj
15 dkg porcukor --> kikeverni
1 vanília
1 gesztenyepüré (250 g)
(rum)

Elkészítés:


A két krémet összedolgozzuk + 1 vanília + esetleg rumot is lehet. A gesztenyepürét lereszeljük, 2/3-át a krémhez adjuk, a piskótalapokat megkenjük, a maradék reszelékkel díszítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pavlova torta
Pavlova torta

A tojásfehérjét a csipet sóval kezdjük el verni, míg habos lesz. Ekkor kanalanként hozzáadjuk a porcukrot, folytonosan verve, míg kemény és fényes habunk lesz. A végén hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nelly
Torta Teszt
Torta Teszt

teszt

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Tünde
Csokis-málnás torta
Csokis-málnás torta

Bekapcsolom a sütőt 180 fokra. Összekeverem a tészta első 5 hozzávalóját. Habosra verem a tojásokat a cukorral, hozzáadom a vaníliát, a tejfölt, az olajat és a kávét, majd a liszte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szívalakú- piros,fehér- vanília krémmel töltve
Szívalakú- piros,fehér- vanília krémmel töltve

A piskótát elkészítjük. Sülési idő kb 60 perc Kihűtjük Elkészítjük a vanília krémet Töltjük a tortát,vajas krémmel átkenjük a burkolás előtt

Elkészítési idő: 10 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk