3 dl tej
3 ek rétes liszt --> sűrűre főzni
15 dkg vaj
15 dkg porcukor --> kikeverni
1 vanília
1 gesztenyepüré (250 g)
(rum)
A két krémet összedolgozzuk + 1 vanília + esetleg rumot is lehet. A gesztenyepürét lereszeljük, 2/3-át a krémhez adjuk, a piskótalapokat megkenjük, a maradék reszelékkel díszítjük.
-A tojások fehérjét felverjük -A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a diót, morzsát -végül a felvert fehérjét óvatosan belekeverjük. -3-ason, 190 fokon sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt 180 °C - ra melegítjük, egy 22 cm - es kapcsos tortaforma alját és az oladalát kibéleljük sütőpapírral. A túrót egy magas falú tálba tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, a cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a porcukorral, vaniliás cukorral elkeverjük. A tejet feltesszük forrni, addig a zselatint egy pici tejjel morzsalékosra keverjük. Ha forr a tej,a tűzről levéve a zselatin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű