Családireceptkönyv.hu

Mézes-mustáros csirke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- kb 40 dkg csirkemellet felcsíkozunk és olajon megsütjük
- adunk hozzá 1 evőkanál mézet, tovább sütjük, kavargatjuk
- 1 pohárba előkészítünk: 1/2 ek lisztet, pici cukrot, sót, olajat, 1 gerezd fokhagymát, borsot, petrezselyemzöldet, 2 dl tejszínt, 1 dl tejet --> simára kavarjuk
- ezt először ráöntjük a húsra, sűrűsödésig kavarjuk
- adunk még hozzá 1 kanál kisebb mustárt
- összefőzzük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Éva
Husi római tálban
Husi római tálban

A római tálat beáztatjuk, legalább 20-30 percre, hogy alaposan megszívja magát. Felkarikázzuk a kolbászt, megpucoljuk a hagymát és vékony karikákra vágjuk, lereszeljük a sajtot....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tibor
Húsos édeskáposzta
Húsos édeskáposzta

Felmelegítjük a lábost, beleöntjük az olajat, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát és üvegesre dincteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, egy pár percig pirítjuk, majd levessz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott cukkini/patiszon/tök
Rakott cukkini/patiszon/tök

A hozzávalókból pörköltszerű ragut főzünk. A cukkinit lereszeljük, besózzuk, állni hagyjuk. Levét kinyomkodjuk, és a felét egy jénaiba tesszük. Rá egy marék rizs...ragu...egy ma...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk