- kb 40 dkg csirkemellet felcsíkozunk és olajon megsütjük
- adunk hozzá 1 evőkanál mézet, tovább sütjük, kavargatjuk
- 1 pohárba előkészítünk: 1/2 ek lisztet, pici cukrot, sót, olajat, 1 gerezd fokhagymát, borsot, petrezselyemzöldet, 2 dl tejszínt, 1 dl tejet --> simára kavarjuk
- ezt először ráöntjük a húsra, sűrűsödésig kavarjuk
- adunk még hozzá 1 kanál kisebb mustárt
- összefőzzük
A karfiolt rózsáira szedjük és enyhén sós vízben, 1-2 csipet friss rozmaringgal főzzük vagy pároljuk. /ne legyen túl puha, inkább csak ress, harapható ;) A grillcsirkét csontjától...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFeltesszük főni a rizst, és ha szükséges, átmossuk a káposztát, de maradjon savanyú, az a lényeg! Egy evőkanálnyi olajra szórjuk a köményt, és addig kevergetjük, míg illatos nem le...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűMíg a krumpli puhul a sajt kivételével a többi hozzávalót puhítani, párolni, picit sütni. A krumpli belsejét szétnyomkodni, megtölteni, sattal szórni, sütőben a sajt ráolvadásáig...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA rizst sós vízben megfőzzük. A zöldségeket megtisztítjuk és kevés olajban megdinszteljük, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az elkészült rizst és a többi hozzávalót, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű