- kb 40 dkg csirkemellet felcsíkozunk és olajon megsütjük
- adunk hozzá 1 evőkanál mézet, tovább sütjük, kavargatjuk
- 1 pohárba előkészítünk: 1/2 ek lisztet, pici cukrot, sót, olajat, 1 gerezd fokhagymát, borsot, petrezselyemzöldet, 2 dl tejszínt, 1 dl tejet --> simára kavarjuk
- ezt először ráöntjük a húsra, sűrűsödésig kavarjuk
- adunk még hozzá 1 kanál kisebb mustárt
- összefőzzük
A krumplit meghámozzuk, karikára szeljük, a zöldpaprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk. A kolbász bőrét eltávolítjuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSüssük a finomra vágott hagymát üvegesre a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a húst, és süssük fehéredésig. A csilit magozzuk ki, az ereket is távolítsuk el, majd vágjuk a papriká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hust kissebb kockakra vagom A hagymat is aprora vagom Az olajon a hust megforgatom, addig, ameddig kifeheredik, hozza teszem a hagymat, es egyutt is parolom nehany percig Az e...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes