Családireceptkönyv.hu

Zöldborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A borsót a hagymával együtt odatesszük főni. (Amennyit szeretnénk)
Amikor puha a borsó, készítünk egy rántást (1 kanalas: 1-2 kanál olaj - 1 kanál liszt).
Lehet bele paprikát is tenni.
+ 1 tejszín
összefőzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Spenótfőzelék
Spenótfőzelék

A spenótpürét lábosba tesszük és a tejjel összefőzzük. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát (ízlés szerint ki többet, ki kevesebbet). Hogy a főzelékünk e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tök vagy cukkini főzelék
Tök vagy cukkini főzelék

Krémes cukkinis tészta Pörkölttel A magyarok számára ez a tipikus étel, vagy utálják, vagy szeretik. Gyerekként én utáltam. Az iskolában egyszerűen letakartam a tányért egy szal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Céklafőzelék almával
Céklafőzelék almával

A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a még apróbbra végott gyömbért. Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krumplit. Kicsit átforgatom a zsiradékon. Fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Zöldfűszeres – mustáros karalábéfőzelék
Zöldfűszeres – mustáros karalábéfőzelék

Az olívaolajon megpároltam a zöld hagymaszárat. Hozzáadtam a karalábét, sóztam, borsoztam, majd néhány perc múlva felöntöttem, annyi vízzel, ami éppen ellepi. Medvehagymával és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk