menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A borsót a hagymával együtt odatesszük főni. (Amennyit szeretnénk)
Amikor puha a borsó, készítünk egy rántást (1 kanalas: 1-2 kanál olaj - 1 kanál liszt).
Lehet bele paprikát is tenni.
+ 1 tejszín
összefőzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Borsófőzelék
Borsófőzelék

A borsót annyi vízben, amennyi ellepi a cukorral és sóval puhára főzzük. (Ha friss, zsenge borsóból készíted, ne vízben főzd! Önts a fazékba egy nagyon pici olajat, arra tedd a bor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabriella
MAGYAROS KRUMPLIFŐZELÉK
MAGYAROS KRUMPLIFŐZELÉK

Egy lábasban egy kevés olajon elkezdjük párolni az apróra vágott hagymát. Közben kockára vágjuk a krumplit. Miután üvegesre párolódott a hagyma, megszórjuk a pirospaprikával és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Paradicsomos káposzta
Paradicsomos káposzta

Káposztát csíkokra vágjuk. feltesszük főni, annyi vízben ami éppen ellepi, megsózzuk és fedő alatt, mérsékelt tűzön puhára főzzük, de ne pépesre. Az olajat felforrósítjuk, elkeve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Egyszerű zöldborsófőzelék
Egyszerű zöldborsófőzelék

A kaland úgy indul, hogy a margarint takaréklángon kiolvasztjuk: Ha ez megvan, akkor jöhet rá a zöldborsi. Ne ijedjünk meg, ha látjuk, hogy a hideg zöldborsó úgymond "vissza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk