Családireceptkönyv.hu

Zöldborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A borsót a hagymával együtt odatesszük főni. (Amennyit szeretnénk)
Amikor puha a borsó, készítünk egy rántást (1 kanalas: 1-2 kanál olaj - 1 kanál liszt).
Lehet bele paprikát is tenni.
+ 1 tejszín
összefőzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejfölös zöldbabfőzelék
Tejfölös zöldbabfőzelék

A zöldbabot felteszem főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, sóval, babérral puhára főzöm. Közben a lisztből a zsiradékkal zsemleszínű rántást készítek, benne rövid ideig megd...

Elkészítési idő: 30-40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Spenótfőzelék
Spenótfőzelék

A spenótot felforraljuk annyi vízzel, hogy ellepje, majd 4-5 percig főzzük. A FŐZŐLEVET LEÖNTJÜK RÓLA !!! 4 ek olajból és 1,5 ek lisztből rántást készítünk, majd egy bögre vízzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szárazbab főzelék
Szárazbab főzelék

-Babot előző nap megmosni, beáztatni, -másnap tiszta vízben odateszem főni, kis só bele, vegeta, -ha puha a bab, rántás: olaj, kb. 4 ek liszt, pirítom, -bele fokhagyma, major...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk