60 dkg tisztított bélszín,
4 tojás,
só, törött bors,
10 dkg zsír
• A letisztított és lehártyázott bélszínt 4 egyforma szeletre vágjuk, bárddal lelapítjuk úgy, hogy a szeletek kb. 2,5 cm vastagságúak legyenek, megsózzuk és megborsozzuk.
• Serpenyőben megforrósított zsírban, nagy lángon a szeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük, majd kivesszük a zsírból, tálra tesszük, és minden szelet tetejére tükörtojást rakunk.
• Köretként sült burgonyát adjunk.
♥ Mustárt is tegyünk az asztalra.
1. A marhalábszárat az inaktól megtisztítjuk, majd felkockázzuk. 2. Egy tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, majd kevés liszttel összeforgatjuk. 3. Egy lábasban kacsazsírt olvaszt...
Elkészítési idő:A húst ami lehet sertés comb, vagy lapocka is, felvágjuk ujjnyi szeletekre. Bele mártjuk a mustárba, amit lehet ízesíteni, lehet sót, borsot sőt aki szeretné egy csipet tormát is...
Elkészítési idő:A húst hosszabbra felcsíkozom. Zsíron lepirítom a vékonyra csíkozott szalonnát, majd kiszedem, a zsírjával együtt. Megdinsztelem az aprított hagymát és fokhagymát, utána borr...
Elkészítési idő: