8 dkg paradicsompüré
4 teáskanál sárgabaracklekvár
1 teáskanál méz
1/2 citrom leve
só
frissen őrölt bors
továbbá:
kevés olaj
A szósz hozzávalóit alaposan kikeverjük, és sült csirkefalatok mellé tálalhatjuk.
A vajat megolvasztjuk, és állandó kevergetés mellett beleszórjuk a lisztet. Néhány percig pirítjuk, de ne barnuljon meg. Folyamatosan habverővel keverjük, miközben hozzáadjuk a mel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször pirítsd meg szezámmagot szárazon (zsiradék hozzáadása nélkül) egy serpenyőben. Öntsd le a csicseriborsó konzerv levét egy külön tálba, majd pürésítsd a csicseriborsót botmi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA narancslét a cukorral elkeverjük, felforraljuk, beleszórjuk a reszelt narancshéjat. A keményítőt nagyon kevés hidegvízben feloldjuk, a cukros narancsléhez adjuk, és besűrítjük....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű