4 közepes lilahagyma (kb. 600 g)
Fél evőkanál olaj (vagy olívaolaj)
Fél evőkanál gránátalma szirup (elhagyható)
1. Tisztísd meg a lilahagymákat, vágd őket félbe, és utána szeleteld fel kb. 1 cm-es szeletekre.
2. Egy nagyobb serpenyőt hevíts fel.
3. Önts bele fél evőkanál olajat, és tedd bele a lilahagyma szeleteket.
4. Vedd le azonnal a lángot közepes és takarék közé.
5. 30 percig süsd a lilahagymát, 3-4 percenként alaposan átkeverve.
6. Most jön a trükk: adj hozzá fél evőkanál gránátalma szirupot. Természetesen ez a lépés elhagyaható, ha nehéz beszerezni.
7. Keverd el, és karamellizáld még 2 percig.
A rizst megmosom és a felaprított hagymával és a zsiradékkal megpirítom. A borsót egy kis edényben kb 10 percig előpárolom, majd a pirított rizshez adom, fűszerezem és felöntöm 2...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és burgonyatörővel összetörjük. Hozzákeverjük a vajat, a parmezánt és egy tojást. A másik tojást kettévál...
Elkészítési idő:A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszelni, hozzá adni a tojást, lisztet, jól össze dolgozni, hosszúkásra forrmázni ( mint a núdlit) és forró olajban rövid idő alatt kisütni ( nem sza...
Elkészítési idő: