4 szelet csirkemell
1 db tojás XL -es
2 púpos evőkanál tejföl l 20%- os
1 kávéskanál virág méz
1 mokkáskanál fokhagymapor
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint delikát ételizésítő
2 dl napraforgó étolaj
1 evőkanál liszt
4 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítem a páclét kettő evőkanál tejfölhöz hozzáadom 1 db tojást, kávéskanál vegyes virágmézet ízlés szerint, sót, borsot,
delikát izésítőt, foghagymaport jól összekeverem, majd beleforgatom a csirkemell filéket és egy éjszakára hűtőbe teszem.
Másnap a pácléből kivett csirkemellfiléket az elkészített panírba forgatom. (3-4 kanál zsemlemorzsa, 1 kanál liszt, 2-3 csipet só)
Serpenyőbe olajat teszek és szép pirosra sütöm.
Párolt rizzsel, kovászos uborkával tálalom.
a csirkét feldaraboljuk, már aki egész csirkét használ mint én. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk. A fokhagymát egy kevés olajon elkezdjük dinsztelni, közben hozzárakjuk a...
Elkészítési idő:A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb) megszórjuk és felönt...
Elkészítési idő: 30 perc