1 dl méz
2 teáskanál őrölt kurkuma
1 citrom
3 cm friss gyömbér
A mézet és a kurkumát egy habverővel jól összekeverjük, és egy üvegbe téve tárolhatjuk. Ha a pasztát forró, de nem forrásban lévő vízhez keverjük és citrommal, frissen reszelt gyömbérrel ízesítjük, megfázás estén gyógyító hatású.
De a mézes, kurkumás pasztát akár keverhetjük joghurthoz is.
A mézet és a kakaóport habverővel simára keverem, majd üvegbe töltöm. Csokirajongóknak üzenem, hogy sajnos tej nélkül is finom, így ha nem vigyázunk, hamar eltűnik az üvegből. El...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vízben a vékony szeletekre vágott gyömbért forralom 5 percig, majd hagyom kb. 60°C-osra hűlni. Míg forr a gyömbér, addig a mézet jól kikeverem a kurkumával és a fűszerekkel. Ha...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűLedzsúzoljuk a répát, a narancsot és a gyömbért, majd összeturmixoljuk az almával & a banánnal.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vaníliadarabokat felhasítjuk és a narancshéjjal, tejjel felforraljuk, majd állni hagyjuk 10 percet. Átszűrjük és ismét felmelegítjük és a csokoládét felolvasztjuk benne. A tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű