Családireceptkönyv.hu

Magyaros csirkemell


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250 g csirkemell
1 db vöröshagyma
1 db paradicsom
2 dl víz
1 evőkanál étolaj
ízlés szerint magyaros fűszerkeverék
ízlés szerint só
ízlés szerint majoránna

Elkészítés:


Csirkemellet magyaros fűszerkeverékkel bepácolom, majd elkezdem olajon pirítani.
Eközben a hagymát karikákra vágom és hozzáadom.
Közepes lángon kevergetés mellett pirítom (míg a hagyma üveges nem lesz), majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és hozzáadom a felkockázott paradicsomot.
Hozzáadom ízlés szerint a sót, a majorannát és meghintem magyaros fűszerkeverékkel is. Elkeverem és hagyom, hogy elfőlje a levét (és "összerottyanjon").
Mindezek után folyamatos kevergetés mellett összepirítom.

Magyaros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemell cukkinivel lerakva
Csirkemell cukkinivel lerakva

Szeleteld fel a csirkemellet, ízlés szerint fűszerezd és egy serpenyőben fehéredésig süsd elő. -Vágd karikákra a cukkinit, picit sózd be, és abban a serpenyőben, amiben elősütötte...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás bundában sült csirkemell
Fokhagymás bundában sült csirkemell

A csirkemelleket alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk és besózzuk. Amíg pihen a sóban, elkészítjük a bundához a masszát. Egy tálba szitáljuk a 15 dkg lisztet, beleütjük a to...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-hagymás csirke *
Mustáros-hagymás csirke *

Serpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni. Takarékon a hagymát aranybarnára sütni. Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk