Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 dl főzőtejszín
1 dl natúr joghurt
7 dkg reszelt parmezán
3 sárgarépa
1 zellergumó
40 dkg brokkoli (mirelit)
1 hagyma
20 dkg zöldborsó (konzerv)
1 leveskocka
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és átkenjük sóval, borssal, kevés olajban megsütjük, majd félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajban dinsztelni kezdjük. Egy kevés vizet öntünk hozzá. Amikor a zöldségek megpárolódtak, hozzáadjuk a húst is és fűszerezzük. A tejszínt összekeverjük a joghurttal és a reszelt sajttal, ráöntjük a húsra és felforrósítjuk. Amikor elkezd besűrűsödni, levesszük a tűzhelyről és fogyaszthatjuk is.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a kedvenc fűszersónkkal. Egy serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, majd nagy lángon elősütjük a...
Elkészítési idő: 1.5 Nehézség: Könnyű1. Süssük meg a csirkét: Keverjük el a tojást a liszttel, forgassuk bele a csirkedarabokat, majd süssük ki a forró olajban. Tegyük egy papírtörlővel bélelt tálba. 2. Készítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. A gombát szeleteljük össze. A csirkemellet vágjuk csíkokra. Egy nagy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd dinszteljük meg rajta a hag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://gastrohobbi.cafeblog.hu/2017/02/07/bakonyi-csirkecombok-gmlm-videoval/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű