400 g csirkemell (egész, filé)
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
1 evőkanál virágméz
1 evőkanál angol mustár
500 ml kukoricapehely
só
bors - fekete (tört)
50 ml édes chiliszósz
A csirke mellet felcsíkozzuk, megsózzuk.
A kukoricapelyhet összetörjük, megborsozzuk.
A tojásokat összekeverjük a mézzel, és a mustárral.
A csirkemell csíkokat belemártjuk a tojásos keverékbe, majd az összetört kukorica pehelybe.
A bebundázott csirkemell csíkokat egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 220 C fokon, 5-8 perc alatt ropogósra sütjük.
A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórtam. A hússzeleteket kiolajoz...
Elkészítési idő: 1 óraEgy kevés zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. ,karikára vágott sárgarépát Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, . Megszórjuk pirospaprikával, és beletesszük a csirkecom...
Elkészítési idő: 30A pulyka combot kicsontozom, levágom a bőrét, a húst feldarabolom 6 db 15 cm hosszú és 1×1 cm hasábot vágok belőle és félre teszem, a többit felaprítom egyforma kisebb darabokra....
Elkészítési idő: